Advies en Consultancy

VAK Personeelsadvies heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties op het gebied van Human Resources. Onze kracht is dat wij maatwerk bieden waarbij wij zowel op operationeel, strategisch en tactisch niveau de organisatie naar een hoger level kunnen tillen. Advieswerk en consultancy heeft hierbij een belangrijke rol en is de basis van onze dienstverlening.

Onze consultants zien een uitdaging in het oplossen van uw HR vraagstukken. Vanuit de kennis, ervaring, kunde en creativiteit zijn zij in staat om voor iedere organisatie passende HR oplossingen te verzorgen. Zo kunnen organisaties bij ons terecht voor ondersteuning bij de volgende deelgebieden van HR:


Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht gekeken wordt naar de wensen van de klant. De een wil graag intensief ondersteund worden op locatie waar andere klanten een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende vinden. Efficiƫntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie