Het HR proces uitbesteden

Vaak horen wij van ondernemers dat er simpelweg te weinig tijd binnen de organisatie beschikbaar is om het HR-Management zelf uit te voeren. Of HR wordt neergelegd bij de administratie, die niet van alle wet- en regelgeving weten en er eigenlijk niet aan toe komen. Herkenbaar? In dit geval is het verstandig om een specialist van VAK Personeelsadvies het HR Proces voor jouw organisatie uit te laten voeren.

De specialisten van VAK Personeelsadvies zorgen ervoor dat alle benodigde facetten van een goede HR-organisatie binnen de organisatie worden opgezet en uitgevoerd. Denk daarbij niet alleen aan het voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook het beheren van contracten, zorgdragen voor de juiste stappen bij verzuim en het ondersteunen van medewerkers die specifieke vragen hebben omtrent hun functie.

Het uitbesteden van het HR Proces bieden wij aan in 2 vormen, te weten een HR Specialist die met regelmaat (1 tot 4 dagen per maand, op maat af te stemmen) op locatie komt om de werkzaamheden uit te voeren en door middel van een HR Servicedesk.

Bij de HR Servicedesk voert de organisatie zelf de werkzaamheden uit, maar heeft VAK Personeelsadvies een sturende rol. Dit wordt grotendeels op afstand gedaan. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, begeleiden van verzuim en het beantwoorden van vragen op het gebied van Wet- en Regelgeving.

Tevens kan VAK Personeelsadvies zorgdragen voor het uitvoeren van de Salarisadministratie. Daarvoor werken wij samen met een salarisadministrateur binnen ons kantoorpand. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en ben jij ervan verzekert dat alles op een goede wijze wordt uitgevoerd.

Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht wordt op de wensen van de klant. Een klant wilt graag intensief op locatie ondersteund worden, andere klanten vinden een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende. Efficiëntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie