HR Servicedesk

Zelf het HR Beleid uitvoeren, maar terug kunnen vallen op de kennis van een externe specialist? VAK Personeelsadvies heeft een HR Servicedesk opgezet, waarbij organisaties terecht kunnen voor alle vragen rondom het personeelsbeleid.

Of het nou gaat om het aannemen van personeel, het vaststellen van het HR Beleid en personeelshandboek of om het ontslaan van personeel: Met alle vragen kan je terecht bij onze HR Servicedesk. Organisaties hebben zo het voordeel dat ze zelf de HR-werkzaamheden intern kunnen uitvoeren en de nodige kennis extern beschikbaar hebben om de werkzaamheden uit te voeren.

Deze dienstverlening bieden wij aan in 2 vormen:

  • Een abonnementsvorm waarbij de servicedesk onbeperkt bereikbaar is voor een vast bedrag per maand
  • Een vorm waarbij een maandelijkse factuur wordt verstuurd op basis van het aantal vragen en de tijdsbesteding die daar voor benodigd was.

Op deze wijze heb je altijd alle benodigde kennis bij de hand, zonder dat je uren hoeft te zoeken op internet of  dat je een specifieke specialist moet aanspreken. Want wij hebben de kennis in huis!

Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht wordt op de wensen van de klant. Een klant wilt graag intensief op locatie ondersteund worden, andere klanten vinden een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende. Efficiëntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie