Opzetten HR afdeling

Is jouw organisatie aan het groeien? Op een bepaald punt komt dan de behoefte om alle personeelszaken goed te regelen en hier een HR Afdeling voor op te zetten. VAK Personeelsadvies ondersteunt organisaties om de HR-afdeling op te zetten en te optimaliseren. Eventueel kan VAK Personeelsadvies ook de HR-werkzaamheden uitvoeren. Meer informatie over het uitbesteden van het HR proces vind je op http://www.vak-personeelsadvies.nl/het-hr-proces-uitbesteden/ ‎

Een HR-afdeling klinkt heel groot, maar dat hoeft het niet te zijn. Een HR-Afdeling betekent slechts dat er een georganiseerde vorm van personeelsbeleid staat, waarbij iemand verantwoordelijk is om de nodige HR-werkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan werkzaamheden zoals:

  • Opstellen en beheren arbeidscontracten
  • Bijhouden en aansturen opleidingen
  • Verzuimbegeleiding
  • Optimalisatie van de HR-processen
  • Adviseren van medewerkers op het gebied van wet- en regelgeving
  • Werving en Selectie van nieuwe medewerkers
  • Beantwoorden van diverse vragen op personeelsgebied

Het uitvoeren van de HR-werkzaamheden kan bij kleine organisaties al vanaf 8 tot 12 uur per maand. Een professional van VAK Personeelsadvies kan deze taak op zich nemen. Zo ontlast het jouw organisatie op het gebied van alle HR-verplichtingen en weet je zeker dat het goed geregeld is.

Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht wordt op de wensen van de klant. Een klant wilt graag intensief op locatie ondersteund worden, andere klanten vinden een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende. Efficiëntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie