Over VAK Personeelsadvies

VAK Personeelsadvies bestaat uit een team van ervaren consultants welke een achtergrond hebben in bedrijfskunde, human resources, organisatiepsychologie, mediation en coaching. Door de kennis, kunde en kracht van onze consultants te bundelen kunnen wij bij VAK Personeelsadvies full-service diensten aanbieden op het gebied van HRM. Organisaties kunnen daarom bij ons terecht voor de volgende diensten:

VAK Personeelsadvies werkt voor MKB organisaties door heel Nederland. Vanuit onze praktische insteek werken wij met maatwerk waarbij continu aandacht is voor persoonlijke betrokkenheid en klantgerichtheid. Deze kernwaarden laten wij terugkomen in onze gehele organisatie. Zo heeft u bij VAK Personeelsdienst altijd één vast aanspreekpunt en zorgen wij voor innovatieve oplossingen voor uw specifieke situatie.

VAK Personeelsadvies is onderdeel van KAM-Consultants. KAM-Consultants is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties op het gebied van diverse certificeringstrajecten op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. HR en Procesmanagement zijn ook binnen certificeringstrajecten centrale thema’s. KAM en VAK ondersteunen veel klanten dan ook op beide gebieden met de dienstverlening.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u graag een vrijblijvend gesprek om kennis te maken met een van onze consultants? Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie