Procesoptimalisatie

Een van de werkzaamheden die steeds meer HR-Afdelingen uitvoeren is meewerken aan het optimaliseren van processen. VAK Personeelsadvies heeft professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in het in kaart brengen en optimaliseren van processen. Indien gewenst conform standaarden zoals ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

In de hedendaagse samenleving moet alles steeds beter en efficiënter, zodat we in een zo kort mogelijke tijd een zo goed mogelijk resultaat behalen. Om dit te bereiken is het cruciaal om processen in kaart te brengen en van daaruit stap voor stap te optimaliseren. Zeker in groeiende organisaties is het van belang om te zorgen dat de werkdruk goed te managen valt. Om dit te bewerkstelligen worden processen geoptimaliseerd.

De eerste stap is altijd het in kaart brengen van de werkprocessen. Dit wordt vaak gedaan door de processen uit te werken in flowcharts. De professionals van VAK Personeelsadvies tekenen de gehele organisatie uit door middel van flowcharts en gaan van daaruit proces voor proces kijken waar de potentie voor verbetering van de efficiëntie ligt.

Zelf aan de slag gaan met het optimaliseren van de processen? Dat kan natuurlijk. Wellicht wil je hierin welk ondersteund worden. Onze professionals kunnen als coach optreden en van hieruit de verantwoordelijke voor het optimaliseren van de processen ondersteunen om snel de stappen in de juiste richting te maken.

Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht wordt op de wensen van de klant. Een klant wilt graag intensief op locatie ondersteund worden, andere klanten vinden een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende. Efficiëntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie