Salarisadministratie

Iedere organisatie met medewerkers moet een salarisadministratie voeren. Dit is specialistisch werk die door veel organisaties wordt uitbesteed. Belangrijk is het om te kiezen voor de juiste partner die zoveel mogelijk weet van het totale HR-Beleid van de organisatie en wellicht daar ook een rol in speelt.

De salarisadministratie uitbesteden? Dat is wel zo fijn om dit bij een partner te doen die verder kijkt dan alleen het uitvoeren van de salarisadministratie. VAK Personeelsadvies werkt intensief samen met specialisten en zorgt er gelijk voor dat alles op een optimale manier werkt. Dit combineren wij met overige diensten op het gebied van het HR-Beleid.

Hierdoor is VAK Personeelsadvies veel meer betrokken bij de organisatie en daardoor steeds op zoek naar mogelijkheden voor optimalisatie. Wij denken met het gehele proces mee en zorgen ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt voor de organisatie en voor de medewerkers. Waar nodig wordt een spreekuur georganiseerd op de locatie van de klant, zodat medewerkers de mogelijkheid hebben om de nodige vragen te stellen betreffende bijvoorbeeld hun functie, salaris, verzuim en/of pensioen.

Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht wordt op de wensen van de klant. Een klant wilt graag intensief op locatie ondersteund worden, andere klanten vinden een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende. Efficiëntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie