Strategie en optimalisatie

Iedere organisatie wil groeien. Voor een groeiende organisatie is het van belang dat medewerkers mee groeien, er juiste nieuwe medewerkers worden aangenomen en dat processen waar mogelijk worden geoptimaliseerd.

VAK Personeelsadvies heeft consultants in huis die zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van processen, het ondersteunen van medewerkers in groei door middel van competentiemanagement en het selecteren van de juiste nieuwe medewerkers.

Een organisatie die steeds meer medewerkers krijgt, moet er logischerwijs voor zorgen dat de HR-afdeling mee groeit of dat deze wordt opgezet. Door middel van de HRM Scan kan VAK Personeelsadvies vaststellen wat de mogelijkheden zijn voor optimalisatie van het HR-beleid van de organisatie, of een Plan van Aanpak opstellen voor het verder opzetten en uitbreiden van de HR-afdeling.

Ook van belang is het vaststellen van eventueel verbeterpotentieel van processen. Als processen niet meegroeien met de organisatie en niet steeds efficiënter worden gemaakt, is de kans dat er veel ballast ontstaat en er niet optimaal gewerkt wordt. Door middel van procesoptimalisatie gaan we gezamenlijk aan de slag om de processen verder te laten ontwikkelen.

Ondersteuning door VAK Personeelsadvies
De kracht van VAK Personeelsadvies zit in het bieden van praktische oplossingen waarbij gericht wordt op de wensen van de klant. Een klant wilt graag intensief op locatie ondersteund worden, andere klanten vinden een online ondersteuning en informatie over wijzigingen op wet- en regelgeving voldoende. Efficiëntie staat bij ons centraal. Onze adviseurs zijn ondernemend ingesteld en kijken dan ook echt vanuit de ogen van de onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken. Neem direct contact met ons op.

ontwikkeld door
V!NK Communicatie